Myslíte si, že je blbost napsat kuchařku poskládanou z receptů, které mám zveřejněné na blogu?? No tak to jsme na stejné vlně! Já si to totiž myslím taky!! Proto v Kuchařce pro líné rodiče najdete nové, nikde nezveřejněné recepty.

Ale abych byla úplně fér, 4 recepty z blogu se tam najdou, a to proto, že byly extrémně úspěšné a u vás tak oblíbené, že si tam místo prostě jednoznačně zasloužily!

To zas použiju jen pár receptů, jako vždy…

Kuchařka obsahuje celkem 50 receptů, které vás překvapí ať jednoduchostí, či rychlostí nebo tím, že jsou ze surovin, které běžně koupíte v sámošce za barákem 🙂

Kuchařka obsahuje průřez receptů všeho druhu, od snídaní přes obědy, svačiny či večeře. A co vám garantuji je, že to bude první kuchařka, ze které vyzkoušíte více, než pár receptů, ale určitě většinu!

Už teď víte, že si ji chcete koupit? E-SHOP > https://eshop.detemzdraveblog.cz/

Jedou vyzkoušený recept?

To fakt ne! Že bych našla něco na internetu, jednou zkusila a hned to plácla do kuchařky? To určitě není můj styl. V kuchařce najdeš recepty, které jsou vyzkoušené a doma je poctivě a pravidelně připravuji.

A pokud si ještě nejsi jistý, čti dál ….

Jaký je hlavní koncept kuchařky? Nestrávit mládí v kuchyni! To znamená, že nemusíte být líný rodič, ale prostě jen někdo, kdo se chce věnovat něčemu jinému, ale zároveň kvalitně jíst doma připravené jídlo!

Mrkni níže, co dobrého si můžeš ve chvilce nachystat …

Cuketová polévka s červenou čočkou
Bábovka plněná tvarohem a malinami
Čokoládové košíčky
Čokoládové muffiny
Dušené hovězi

Tak co na to říkáš, že tuto kuchařku nutně potřebuješ? Neváhej a objednej si zde > https://eshop.detemzdraveblog.cz/

………………. A pokud ti ještě k rozhodování něco chybí, mrkni na recenze na kuchařku od těch, co ji už mají v teple svého domova: