Potřebujeme
Krůtí maso
Cibuli
Mrkev
Brambory
Hrášek
Sůl, pepř, mletý kmín
Olej
Hladkou mouku

hl

Postup
1. Nakrájíme cibuli a orestujeme.
2. Mezitím si nakrájíme maso na menší kousky, přidáme sůl, pepř, kmín a lžíci mouky a promícháme, přidáme k cibuli a orestujeme.
3. Poté přisypeme červenou papriku, minutku zarestujeme a zalijeme vodou, přidáme nakrájenou mrkev s brambor.
4. Chvíli před změknutím brambor přidáme hrášek – jestli mražený nebo z konzervy záleží na vás.
5. Lžíci mouky rozmícháme s vodou a přidáme do jídla, ještě 5 minut povaříme.
6. Na konci vaření ještě dochucuji zeleninovou pastou @podravka_cz