Někdy je těžké vybrat dárek, který by dítě zaujmulo, nebo něco, co by už něměl, zejména v případě, že má starší sourozence. Zde přináším par tipů, co dostal náš malý ke 3. narozeninám, nebo tipy na dárky, které jsem posbírala od mojich kamarádek.

Albi – povídačky na cesty

Povídačky jsou doplněny mazacím fixem pro doplňování a dokreslování úkolů, rozvoj grafomotoriky (nesmíte jet po moc hrbolaté cestě :-)) a hlavně, jde mazat a znovu doplňovat. Je vhodné, aby k interakci docházelo hlavně, když je s dítětem v autě další člověk, než jen řidič, aby se mohl dítěti věnovat. Je zde totiž důležitá interakce dospělý a dítě. V dnešní době tabletů a telefonů spolu málo mluvíme a díky této hře lze napravit tuto chybu a pomůže nám s dítětem navázat kontakt a stmelit se.



Albi – Kouzelné čtení – První čísla

Set „Kouzelného čtení“ dostal náš malý již k 2. narozeninám, podrobnou recenzi na ni najdete ve starším článku ZDE – Tipy na dárky k 2. narozeninám … Je to naše každodenní zábava, takže logicky jsme pořídili i novou knížku. MAlý umí od necelých 2 let počítat do 10, takže jsme to logicky chtěli podpořit, proto volíme tuto knihu, máte ale na výběr ze spousty dalších dle toho, jaké má zrovna vaše dítě sensitivní období a na co reaguje.

Obě koupíte v e-shopu www.albi.cz

Kniha rok ve školce

Kdo má rád knihy ze série Jaro, Léto, Podzim, Zima, tak se mu bude líbit následující jmenují se Rok v …. Aktuálně jsme pořídili rok ve školce, jelikož už pár dní v týdnu do školky chodí, ale v září nastupuje do veliké školky na každý den. Dále můžete sehnat třeba Rok na farmě, rok v lese,…

Koloběžka

Trampolína
Kupovali jsme tu 305cm, a je to akorát, když  tam s malým skáče jeden z nás dospělých.

Logico primo
Učení se hrou a hledání správných odpovědí

Moje první hra / Pojď si hrát

Doplňky k vláčkodráze
Náš malý je vláčkomaniak, takže vždy, když je příležitost, dostane nový doplněk k vláčkodráze. Tento blikající a zvuk vydávající přejezd je TOP!
Na internetu hledejte pod „interaktivní závory“

Dětské kuželky

Do komentářů nám můžete napsat svoje tipy na dárky ke 3. narozeninám, ať inspirujete další maminky!