Úžasně jemné řezy z přesnídávky, které si zaslouží místo ve vašem receptáři

Potřebujeme

2 vejce

100g třtinového cukru

1 přesnídávka – použila jsem BIO banánovou zn. NONAGE

100 ml oleje

1 lžička jedlé sody

170g polohrubé špaldové mouky

Krém 

400g zakysané smetany

50g hořké čokolády 

1 lžíce kokosového oleje

Postup

1. Vyšleháme vejce s cukrem do pěny. 

2. Poté postupně zašleháme všechny ostatní ingredience.

3. Dáme péct do menšího pekáčku (určitě ne na celý plech) na 180 stupňů na 15-20 minut – dozlatova.

4. Mezitím si rozpustíme kokosový olej s čokoládou,  to poté smícháme se zakysanou smetanou.

5. Natřeme na vychladnutý korpus (můžeme ještě nahoře pocákat rozpuštěnou čokoládou) a dáme na noc do ledničky. 

Pokud vás zajímá, jak na dětské přesnídávky bez cukru, tak KLIKNI

Světová zdravotnická organizace ( WHO) doporučuje 0 gramu přidaného cukru do dvou let věku. Proto zvažte podání pokrmu dle věku dítěte a vašim osobním preferencím.