Součástí receptu je recenze na „polévkovač“ Tefal Easy Soup, který jsem si přála k Ježíšku. Ježíšek si ale bude muset vymyslet něco jiného, protože polévkovač je již doma a proto mrkněte na recept a recenzi.

Polévkovač Tefal Easy Soup jsem si přála z jednoho důvodu, a to, že my milujeme polévky. Polévky jsou u nás často na oběd ve formě hustých, krémových zeleninových polévek, které zahřejí a zasytí. Často se mi stalo, že jsem dala vařit polévku a v zápalu úklidu nebo hry s malým jsem přišla ke sporáku a voda už byla vyvařena a na malér bylo málem zaděláno. To je také důvod, proč jsem si chtěla polévkovač pořídit. 
Stejně tak si dovedu představit, že než jdeme ven, polévku dám vařit, mezitím se sama uvaří, rozmixuje (nebo, že krémovou nechcete, tak nerozmixuje) díky funkci, která udržuje polévku teplou si v zimě vymrzlí sudáme bundu a máme připraveno ihned něco teplého do žaludku, protože udržuje stálou teplotu 40 minut po dokončení vaření. 
Součástí je tedy i mixovací nástavec, který v případě přípravy krémové polévky či ovocného pyré rozmixuje směs do hladka.
Polévka je hotova za 23-25 minut dle funkcí krémová polévka , polévka s kousky, přesnídávka a pyré nebo mixování směsí (pro výrobu smoothie – 4 minuty). Využijí jej tedy maminky od přípravy prvních příkrmů, jak zeleninových, tak ovocných, stejně jako k přípravě polévek či smoothies pro celou rodinu.
Součástí je i kniha s recepty a jedna poslední věc – umývání také není problém, stačí nalít čistou vodu, zapnout funkci a nádoba se sama dokonale propláchne. 
Potřebujeme (3porce)
150g očištěné mrkve
300g brambor
1 menší stroužek česneku
koření od Sonnentoru „Sbohem soli“ či jiné vámi používané
sůl (pro děti od 1 roku a dospělé)
Postup
1. Očištěnou mrkev a brambory, spolu s česnekem a kořením nakrájíme na menší kousky a dáme do polévkovače, zapneme funkci krémové polévky a necháme vařit.
2. Polévkovač otevřeme a naservírujeme polévku, tak je to jednoduché:-) Dozdobit a dochutit můžete smetanou.
Pokud byste polévkovač chtěli, můžete jej pořídit s 50% slevou po registraci do Baby clubu HIPP, registrací získaté i další výhody, které se maminkám vyplatí!